De oRAnje knoop: opvouwbare shoppingstasjes

Categorie: 
Geplaatst op: 
Donderdag, 22 april, 2021 - 13:10

oRAnje Knoop!!!

Meer dan 100.000 Belgen lijden aan Reumatoïde Artritis. Daarbuiten zijn er slechts weinig mensen die deze onderbelichte ziekte en de ingrijpende symptomen kennen. In veel gevallen is RA ook niet zichtbaar en vaak leven de RA patiënten moeizaam met hun klachten en wordt de diagnose pas laattijdig gesteld.

Nochtans kan een vroege diagnose en een passende behandeling RA afremmen en onherstelbare schade voorkomen.

Daarom hebben wij als RA Liga vzw er de afgelopen jaren alles aan gedaan om RA onder de aandacht te brengen en bespreekbaar maken.

Eén van onze sensibiliseringskanalen is de ORANJE KNOOP.

Wij zullen de volgende jaren verder inzetten op ons sensibiliseringscampagne ‘ALS EEN SIMPELE KNOOP EEN KWELLING WORDT’.

Wij hebben nu ‘opvouwbare shoppingstasjes’ laten maken omdat wij onze ziekte zoveel mogelijk onder de aandacht willen brengen. Wij hopen zoveel mogelijk tasjes in het straatbeeld te brengen maar kunnen dit financieel, als Patiënten Organisatie, niet alleen dragen vandaar dat wij per tasje een kleine bijdrage vragen.

 

Hoe kan u een tasje bekomen? Hoe kan u RA onder de aandacht brengen?

U stort 5€ op rekening BE 98 7340 2251 2493 van de RA Liga vzw en vermeldt 'GIFT KNOOP' en wij sturen het shoppingtasje naar je adres. U kan uiteraard zoveel tasjes bestellen al je zelf graag wil (vanaf 40 € ontvangt u een fiscaal attest).

Meer info over giften, klik hier

! Meer belastingvermindering voor giften in 2021, 60% in plaats van 45% !