Enquête arbeidsongeschiktheid

Enquête arbeidsongeschiktheidWerkgelegenheid is een thema dat ons nauw aan het hart ligt en waarover we op regelmatige tijdstippen artikels publiceren.

Wij steunen graag de oproep van het Vlaams Patiëntenplatform om mee te werken aan de enquête: chronische aandoening en werkgelegenheid - bevraging over het re-integratietraject voor arbeidsongeschikte werknemers en werklozen

Met je chronische ziekte terugkeren naar de werkvloer, is de wens van vele mensen: terug in contact zijn met mensen, deel uitmaken van het geheel, een inkomen verwerven.
Ondersteuning bij de terugkeer naar werk moet dan ook heel zorgvuldig gebeuren.

Met deze enquête is het de bedoeling om zicht te krijgen op het verloop van het re-integratietraject dat eind 2016 door minister van Volksgezondheid Maggie De Block en minister van Werk Kris Peeters werd geïntroduceerd.
De verzamelde informatie, ervaringen en antwoorden, is belangrijk, zodat het VPP met concrete knelpunten en aanbevelingen naar het beleid kan stappen.

De enquête is bedoeld voor mensen die arbeidsongeschikt zijn (geweest).
VUL HIER DE VRAGENLIJST IN  (maximum 10 minuten, privacy van alle deelnemers gegarandeerd).

Indien je dit wenst, kan je steeds contact opnemen met Eline Bruneel via onderstaande gegevens voor hulp bij het invullen van de vragenlijst.
Projectverantwoordelijke werkgelegenheid, tegemoetkomingen en onderwijs
eline.bruneel@vlaamspatientenplatform.be
Vlaams Patiëntenplatform vzw

Dank bij voorbaat voor jouw medewerking!

Voor vragen over dit artikel kan je mailen naar info@raliga.be
Meer info op raliga.be over: arbeidsongeschiktheid

RA Liga vzw - Lid van het Vlaams Patiënten Platform
 

lid worden nieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw OP ZOEK NAAR JE TALENTEN OP ZOEK NAAR JE TALENTEN Zaventem
Geplaatst op: 
Dinsdag, 24 oktober, 2017 - 19:24