Enquête schuldsaldoverzekering

OPROEP
Enquête schuldsaldoverzekering - VPP

Enquête schuldsaldoverzekeringbevraging hier invullen
Voor mensen met een chronische aandoening, die een huis willen kopen, is de toegang tot een schuldsaldoverzekering niet zo vanzelfsprekend.

Zelfs als je medisch goed wordt opgevolgd en jouw gezondheidstoestand stabiel is, word je toch vaak geconfronteerd met een weigering of met een (hoge) bijpremie.
Hoe moet je dan verder?

Het Vlaams Patiëntenplatform wil deze problematiek in kaart brengen en hierover met de verzekeraars in dialoog gaan. Daarnaast wil het VPP de problemen blijven aankaarten. Het VPP lanceerde een enquête waarin jij jouw ervaringen kan delen, volledig anoniem.

Aangezien het hier ook gaat over problemen die personen met een transplantatie-achtergrond ondervinden, werd deze bevraging voorgelegd aan en goedgekeurd door de Studie KULeuven: arbeidsongeschiktheid en terugkeer naar werk. Deel dit artikel met je vrienden op FacebookNationale Raad voor Transplantatie op 12 oktober jl.


Door het invullen van de enquête help je mee om de problematiek in kaart te zetten. Klik hier voor de bevraging

Bedankt voor je medewerking!    

Voor vragen over dit artikel kan je mailen naar info@raliga.be
Meer info op raliga.be over: schuldsaldoverzekering


RA Liga vzw - Lid van het Vlaams Patiënten Platform

lid worden nieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw
lid wordenword onze sponsor
word vrijwilliger bij RA Liga vzw
 
Geplaatst op: 
Woensdag, 6 december, 2017 - 20:42