Handententoonstelling Halen

HandententoonstellingDe handencampagne, een informatieve ten­toon­stel­ling van gegipste handen van o.a. enkele van onze leden, reist in Vlaanderen rond met het thema Don't Delay, Connect Today.Het doel van de campagne is het belang van een tijdige diagnose en goede informatie onderstrepen.
Blijf niet met je vragen zitten. Stel niet uit en contacteer tijdig een arts!

Tentoonstelling 17 tot 25 september 2018
LDC De Klapstoel - Diestersteenweg 42 te 3545 Halen
 
toegang GRATIS

Niet in jouw buurt? Hier vind je meer info over de rondreizende campagne

Op woensdag, 19 september om 19.30 uur geven dr. Theo Quintens en Jeannine Engelen (RA Liga vzw) toe­lich­ting over tijdige diagnose en aanpak van reumatische aandoeningen.

WIE IS?
Jeannine Engelen, vrijwilliger bij RA Liga vzw

Jeannine Engelen, stichtend lid, voorzitter, lid stuurgroep en vrijwilliger bij RA Liga vzw.
voor RA Liga vzw lid van Raad van Bestuur ReumaNet en afgevaardigde patiënt experte in het PECR- programma


Jeannine is echtgenote, moeder, grootmoeder, … en nog zoveel meer voor wie haar beter kent.
Een gedreven vrouw met een onvermoeibare positiviteit, haar brandstof om enthousiasme en bezieling blijvend aan te drijven. Altijd bezig, liefst van al met verschillende dingen tegelijkertijd, weet ze met veel motivitatie, niet alleen voor zichzelf maar ook naar anderen toe, de aandacht vast te houden en de projecten tot een goed einde te brengen. Een geboren leider.

In 1997 richtte ze, samen met Mia Van der Schueren+, de zelfhulpgroep voor RA-patiënten regio Kempen op. In 2007 is RA Liga vzw ontstaan onder de vleugels van ReumaNet. De RA Liga vzw is haar troetelkindje. Jarenlang is zij de drijvende kracht achter het reilen en zeilen van onze patiëntenvereniging. Ze neemt mee deel aan onze activiteiten, of van andere organisaties of instanties, alles in het belang en het welzijn van de reumatoïde artritis patiënten.

Samen met haar man een koffie gaan drinken in het centrum of op een leuk terrasje, daar geniet ze enorm van. Voor een goeie babbel met familie of vrienden is ze altijd te vinden.
Ze houdt van de natuur en van cultuur. Een citytripje met de zussen en/of de kinderen  is gewoon genieten. Met de kleinkinderen op stap gaan, samen nieuwe dingen ontdekken, die uitdaging gaat ze heel graag aan.


Voor vragen over dit artikel kan je mailen naar info@raliga.be
Meer info op raliga.be over: handententoonstelling | delay

Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwnieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw lid worden word vrijwilliger bij RA Liga vzwword onze sponsor ReumaLied met beelden ReumaLied met tekst
Geplaatst op: 
Maandag, 10 september, 2018 - 17:04