RA online dating met onze lotgenoten.

Geplaatst op: 
Maandag, 23 november, 2020 - 18:53

Dinsdag 15 december 2020 om 19 uur! 

Een virtueel keuvelmomentje met onze RA-lotgenoten. 

Ja, wij missen het contact met onze lotgenoten en daarom gaan wij op dinsdag 15 december 2020 via Microsoft Teams een virtueel lotgenotencontact organiseren.

Het jaar 2020 was het jaar waar we fysiek niet met elkaar in contact mochten komen maar dat neemt niet weg dat wij als RA Liga vzw heel druk bezig zijn geweest en gemerkt hebben dat ons ledenaantal sterk is toegenomen.

Om onze oude en nieuwe leden te ontmoeten en ook alle niet leden, RA-patiënten, mantelzorgers, zorgverstrekkers en geïnteresseerden, nodigen wij jullie uit om op dinsdag 15 december 2020 om 19 uur aan te sluiten op ons eerste online RA dating moment.

De RA Liga vzw gaat een virtueel ontmoetingsplatform installeren en het volstaat om ons een mailtje te laten geworden en wij sturen je een link die je gewoon moet aanklikken om aan deze gezellige samenkomst te kunnen deelnemen.

Je stuurt een mailtje naar info@raliga.be en wij laten je weten hoe je op een gemakkelijke manier kan aansluiten op ons virtueel ontmoetingsplatform.

Heb je een specifieke vraag die je graag aan bod zou laten komen dan kan je die al stellen via mail naar info@raliga.be

Als er twijfel is of het jullie gaat lukken om aan ons virtueel ontmoetingsmoment te kunnen deelnemen dan kan je ons ook bereiken op 0475/96.62.31.

Wij kijken er naar uit om jullie virtueel op dinsdag 15 december 2020 om 19 uur te kunnen ontmoeten.

RA Liga vzw