#SmallVictories

OPROEP
Fotowedstrijd - Pfizer

 

FotowedstrijdPfizer organiseert een fotowedstrijd voor personen die een overwinning geboekt hebben op een ziekte, of die iemand kennen die een vuist maakt tegen een ziekte.

De wedstrijd heet #SmallVictories, want ze draait om kleine overwinningen met een grote betekenis van mensen met grootse verhalen, vastgelegd op de gevoelige plaat. De wedstrijd loopt tot 20 september 2018. Daarna kan het publiek stemmen op de website tot 12 oktober 2018.

Waarom organiseert Pfizer de fotowedstrijd #SmallVictories?
Mensen zijn enorm veerkrachtig en moedig, en bij uitstek wanneer ze ziek zijn. Ze kunnen anderen inspireren met hun verhaal. Deze fotowedstrijd is een ode aan hen.

Wat valt er te winnen?
De twaalf winnende foto’s zullen schitteren in de #SmallVictories kalender, dus één #SmallVictory voor elke maand van het jaar.
De winnaars zullen ook een afdruk van hun winnende foto ontvangen.

Meer informatie?
Meer informatie over #SmallVictories vind je op www.smallvictories.eu. De campagne rond #SmallVictories loopt via Facebook.

Samen op je levenspad

Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwnieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw lid worden word vrijwilliger bij RA Liga vzwword onze sponsor ReumaLied met beelden ReumaLied met tekst
Geplaatst op: 
Donderdag, 13 september, 2018 - 22:04