Staat het in de sterren geschreven?

Staat het in de sterren geschreven?
Reeds eeuwen zijn mensen gefascineerd in sterrenbeelden. Er zijn vele verschillende manieren van benadering maar het is uiteraard geen exacte wetenschap.
Toch willen mensen vaak meer over zichzelf te weten komen of denken zij sneller gelijkenissen terug te vinden bij anderen met dezelfde horoscoop.
Is het toeval of zit er een stukje waarheid in?
Het is meestal leuke lectuur maar laat je vooral niet leiden door speculaties of voorspellingen.
Neem je lot in eigen handen, oordeel zelf, neem je eigen beslissingen dan ben je alvast goed op weg naar meer self empowerment en kan jij de juiste stappen zetten in de richting van een zelf bepaalde levensstijl en leven.

Ben jij geïnteresseerd in horoscopen?
Elke maand krijg je een korte, algemene beschrijving van het sterrenbeeld van de maand.
Wie weet herken jij jezelf, of misschien juist niet.

SEPTEMBER - MAAGD

   
MAAGD - SEPTEMBER  

Wie onder het sterrenbeeld Maagd geboren is, is vrij kieskeurig en houdt van een beetje geheimzinnigheid bij wat zij of hij met anderen wil delen of niet.
Maagden kan je zeker niet dromerig noemen. Ze analyseren vaak en denken op­los­sings­gericht met hun aandacht gericht naar de toekomst. Zij maken graag plannen om hun doelen te bereiken. Maagden vatten meestal de dingen vrij letterlijk op, verwachten dat een belofte wordt nageleefd en zijn veelal zeer bescheiden in de omgang.

     

 

 

 

Categorie: 
Geplaatst op: 
Donderdag, 30 augustus, 2018 - 20:24