Staat het in de sterren geschreven?

Staat het in de sterren geschreven?
Reeds eeuwen zijn mensen gefascineerd in sterrenbeelden. Er zijn vele verschillende manieren van benadering maar het is uiteraard geen exacte wetenschap.
Toch willen mensen vaak meer over zichzelf te weten komen of denken zij sneller gelijkenissen terug te vinden bij anderen met dezelfde horoscoop.
Is het toeval of zit er een stukje waarheid in?
Het is meestal leuke lectuur maar laat je vooral niet leiden door speculaties of voorspellingen.
Neem je lot in eigen handen, oordeel zelf, neem je eigen beslissingen dan ben je alvast goed op weg naar meer self empowerment en kan jij de juiste stappen zetten in de richting van een zelf bepaalde levensstijl en leven.

Ben jij geïnteresseerd in horoscopen?
Elke maand krijg je een korte, algemene beschrijving van het sterrenbeeld van de maand.
Wie weet herken jij jezelf of iemand onder dit sterrenteken, of misschien juist niet.

 

MAART - VISSEN

   

WATERMAN - FEBRUARI

 

Dit sterrenbeeld kan hooghartig en overtuigd zijn van het feit dat het onmogelijk is dat zij falen.   Vissen kunnen extreem vrolijk zijn maar ook extreem verdrietig. Zij zijn meestal zeer leergierig en geïnteresseerd in de wereld om hun heen. Door hun extreme standpunten kan dit sterrenbeeld in een isolement belanden.

     

FEBRUARI - WATERMAN

 

WATERMAN - FEBRUARI

 

Excentriek, onvoorspelbaar, origineel en grillig zijn eigenschappen om een Waterman te typeren. Ze hebben de reputatie een beetje zonderling te zijn, wellicht omdat zij niet makkelijk te doorgronden zijn. Watermannen zijn fantasievol, kinderlijk en wijs tegelijk.  Dit sterrenteken houdt van plezier en wil liefst dat alles moeiteloos gaat. Watermannen streven hoge idealen na.

     

JANUARI - STEENBOK

 

STEENBOK - JANUARI

 

Mannen of vrouwen geboren onder het sterrenbeeld Steenbok zijn gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar.
Steenbokken zijn erg ambitieus en moeten steeds een doel voor ogen hebben dat hun leven betekenis geeft. Ze zijn extreem geduldig en kunnen lang wachten op hetgeen zij willen. Heel gefocuste en geconcentreerde mensen met een zeer actieve geest.
Steenbokken zien het leven dikwijls zwart-wit.


 


 

SEPTEMBER - MAAGD

   
MAAGD - SEPTEMBER  

Wie onder het sterrenbeeld Maagd geboren is, is vrij kieskeurig en houdt van een beetje geheimzinnigheid bij wat zij of hij met anderen wil delen of niet.
Maagden kan je zeker niet dromerig noemen. Ze analyseren vaak en denken op­los­sings­gericht met hun aandacht gericht naar de toekomst. Zij maken graag plannen om hun doelen te bereiken. Maagden vatten meestal de dingen vrij letterlijk op, verwachten dat een belofte wordt nageleefd en zijn veelal zeer bescheiden in de omgang.

     

OKTOBER - WEEGSCHAAL

WEEGSCHAAL - OKTOBER  

Het sterrenbeeld Weegschaal is misschien wel het meest beschaafde, diplomatieke en welgemanierde sterrenbeeld van de dierenriem.
Dankzij hun charmes zijn zij van nature een overtuigende bemiddelaar in conflicten en bruggenbouwer tussen mensen. De Weegschaal is een briljante strateeg die alle kanten bekijkt, alvorens een oordeel te vormen. Weegschalen hebben nood aan harmonie en evenwicht in het leven.

 

     

NOVEMBER - SCHORPIOEN

SCHORPIOEN - NOVEMBER   Sterrenbeeld Schorpioen kan heel charmant zijn maar tevens heel agressief. Zij stralen vaak iets geheimzinnigs uit maar vergis je niet, ze zijn vastbesloten, doelgericht en extreem intuïtief.
Bij Schorpioenen draait alles om macht en ze laten zich niet gauw bijsturen. Daarom lijken ze meestal kil en onafhankelijk, want ze verbergen veelal hun passie. Dit dierenteken is als de dood om te falen en het zijn slechte verliezers.
     

DECEMBER - BOOGSCHUTTER

SCHORPIOEN - NOVEMBER   Het sterrenbeeld Boogschutter is slim, avontuurlijk en optimistisch met een heerlijk gevoel voor humor. Boogschutters zijn wijs, hun kennis is groot en ze proberen die constant uit te breiden. Hun interesse gaat vooral naar de natuur en dieren.
Boogschutters zijn heel sociaal met een open ingesteldheid. Andere mensen zijn graag in hun beurt. Het zijn ware zoekers naar de zin van het leven.
     

 

 

 

Categorie: 
Geplaatst op: 
Donderdag, 30 augustus, 2018 - 20:24