Verslag van het eindejaarsfeestje 2012

Opgelet: Dit is een verouderd artikel uit ons archief. De inhoud kan inmiddels niet meer van toepassing zijn.

Zaterdagmiddag 8 december 2012 waren we met ongeveer 50 personen samengekomen in “De Vesten” in Laakdal ter gelegenheid van het jaarlijks eindejaarsfeestje.
Nadat we het aperitief op het gelijkvloers genuttigd hadden, werd ons op de eerste verdieping een lekkere, warme maaltijd aangeboden.
Er heerste een aangename, ontspannen sfeer.
Op een gegeven moment vroeg Bernadette even om aandacht. Ze richtte het woord tot Jeannine en Eddy en overliep heel in het kort het ontstaan van de RA-zelfhulpgroep in Mol. Jaja, Jeannine was één van de oprichters van onze zelfhulpgroep en was er, tot voor kort, voorzitster van. Sinds het ontstaan van de RA-liga is ze ook hier voorzitster van. Bernadette, die het voorzitterschap van de zelfhulpgroep overgenomen heeft, bedankte haar voor de 15 jaren dat Jeannine zich van haar taak gekweten heeft. Een bloemstuk werd haar overhandigd. En omdat achter elke sterke vrouw een sterke man staat, werd aan beiden een verwenweekend aangeboden.
Een geheel overdonderde Jeannine betrok Mia van der Schueren in haar dankwoord. Het was namelijk samen met Mia dat Jeannine destijds de zelfhulpgroep opstartte. Een nog steeds sprakeloze Jeannine moest nog even bekomen van hetgeen haar zopas overkwam.
Er werd nog gezellig verder getafeld en rond 17.00 uur ging iedereen met een goed gevoel weer huiswaarts.
Maria Joos