Beweeg mee tegen reuma: zaterdag 1 juni in Namen

30/04/2024

 

Zorg dat je er bij bent op zaterdag 1 juni aan de citadel van Namen!


BEWEEG MEE TEGEN REUMA
Ontdek de wereld van de reumatologie samen met mensen met reuma, reumatologen en andere gezondheidswerkers en je familie en vrienden.

 

De Koninklijke Belgische Vereniging voor Reumatologie, de Belgian Health Professionals in Rheumatology en patiëntenorganisaties ReumaNet en CLAIR verwachten je in Namen voor een actiedag tegen reuma. We voorzien gratis workshops met onder andere yoga, Tai-chi, pilates, ... infostanden en lotgenotencontact, maar ook mogelijkheden te over voor een gezellige babbel tussen pot en pint. Uiteraard is ook de RA Liga aanwezig!

Wil je de reumatologie ook financieel een duwtje in de rug geven? Wandel of loop dan mee de citadel op en laat je actie sponsoren door familie, vrienden, collega's... 

Alle info vind je hier.


RheumaMoov heeft verschillende doelen: enerzijds willen we de reumatologiegemeenschap van zorgverleners en mensen met reuma samenbrengen, over de taalgrens heen. Anderzijds willen we iedereen in beweging zetten, zowel letterlijk als figuurlijk. Letterlijk door ons sportaanbod, figuurlijk door de mogelijkheid om geld in te zamelen voor reumaonderzoek en -projecten. 
Iedereen die de tocht naar boven doet, heeft de mogelijkheid om een actie op te zetten en sponsors te zoeken via onze fondsenwervingswebsite bij Koalect. Op die manier help je zowel wetenschappelijk reumaonderzoek als patiëntgeörienteerde projecten vooruit.


Benieuwd hoe je kan meedoen? Wil je  inschrijven? Ga dan naar https://rheuma.koalect.com en zet alvast de eerste stap.