The Making of Nelly's #SmallVictories

Geplaatst op: 
Woensdag, 12 december, 2018 - 17:24

Wat begon als:

“Zouden wij geen foto insturen met een passend tekstje voor de fotowedstrijd Small Victories uitgeschreven door Pfizer? Misschien kunnen we op die manier onze patiëntenorganisatie in de kijker zetten?”

werd toch wel een heel verhaal.

We kozen twee foto’s en schreven een tekstje. Een maand later kregen wij bericht dat de beide foto’s weerhouden waren, maar dat uiteraard maar één foto in de jaarkalender zou worden opgenomen. Daarom vroegen wij hulp aan onze leden om voornamelijk op één bepaalde foto te stemmen.

Dankzij jullie stemmen heeft de RA Liga haar foto en vooral haar inspirerende en motiverende taak in de kijker kunnen plaatsen.

The Making of Nelly's #SmallVictories   The Making of Nelly's #SmallVictories

De foto zal aan een jaarkalender worden toegevoegd en daarvoor kreeg Nelly als maker van de foto een ploeg over de vloer bestaande uit een professionele fotografe, camera-en klankman.
Er volgde een fotoshoot en een making of videoreportage. Maar vooral werd er aandacht besteed aan de ‘kleine overwinningen’ die RA-patiënten elke dag proberen te verwezenlijken.

Het positieve verhaal van de RA Liga vzw werd belicht tijdens de opnames en uit het videomateriaal zal op termijn een montage worden gemaakt.

Want ‘Small Victories’ zijn die kleine, moedige momenten waar soms ‘stapje na stapje’ het leven terug een beetje draagkracht krijgt.

De winnende foto: RA LIGA vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw
The Making of Nelly's #SmallVictories

Nelly Creten

Sensibiliseringsfilmpje van Pfizer (juni 2019):

 
 


 

     
 

 

+