Terugblik op een geslaagde avond in Aalst

01/05/2024

 

De RA Liga vzw streek neer in Aalst! Donderdag 18 april 2024 hebben we een ambitieus programma uitgewerkt om onze lotgenoten een leerrijke en aangename avond te bezorgen. 

 

We streken neer in LDC De Maretak te Aalst waar we aangenaam onthaald werden door het personeel die al onze noden en problemen wist op te lossen. 

Onze lotgenoten werden door ons getrakteerd op een ‘hapje en een drankje’ want het is niet altijd evident om als reumapatiënt een dergelijk activiteit mee te maken. Dus aangesterkt een dergelijke activiteit bijwonen, vonden wij een goede start. 

De lezingen konden de aanwezigen boeien en de positieve reacties die zij ons achteraf gaven, maakten ons als patiëntorganisatie trots.
We waren met een tachtigtal aanwezigen en ook verschillende lotgenoten van onze ‘zuster’-patiëntenorganisaties te mogen verwelkomen maakte ons fier (CIB Liga vzw, VLFP vzw, VVSA vzw, ORKA vzw) Wij hopen hen zeker nog te mogen verwelkomen op een volgende activiteit. Uiteindelijk zijn we allen samen een strijd bezig tegen ‘een chronische ziekte’ en welke specifieke reumatische aandoening eenieder getroffen heeft is hier ondergeschikt aan.


De RA Liga vzw dankt alle aanwezigen, sprekers en het personeel van de vzw Maretak om van deze avond een geslaagde avond te maken.        ​