UGent voert onderzoek uit naar de levenskwaliteit bij chronisch zieken.

Geplaatst op: 
Donderdag, 25 februari, 2021 - 16:30

De universiteit van Gent nodigt leden van RA Liga vzw uit om deel te nemen aan een studie rond de levenskwaliteit van mensen met een chronische aandoening.

De universiteit Gent (onder leiding van prof. dr. Delphine De Smedt, prof. dr. Els Clays en prof. dr. huisarts Peter Pype ) voert momenteel onderzoek uit naar de levenskwaliteit bij personen met een chronische aandoening. Het doel van deze studie is om hier beter inzicht in te verkrijgen met het oog op het verbeteren van de levenskwaliteit bij chronisch zieken.

De UGent is op zoek naar vrijwilligers (vanaf 18 jaar) die bereid zijn om éénmalig een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst duurt ongeveer 30 minuten en omvat algemene vragen en gezondheidsvragen.
Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. 

Indien u aan deze studie wil meewerken, dan kan u uw contactgegevens (naam en adres) bezorgen aan onderzoeker Lisa Van Wilder via Lisa.VanWilder@UGent.be of 09/332.83.69).
De onderzoeker zal u via de post een vragenlijst en verdere instructies bezorgen. U kan steeds bij Lisa Van Wilder terecht voor meer informatie.

Alvast bedankt voor uw hulp.