Nelly dingt mee met foto #SmallVictories

Pfizer SmallVictories


FotowedstrijdTwaalf winnende foto’s in de fotowedstrijd van Pfizer zullen schitteren in de #SmallVictories kalender. Wij wensen alle kandidaten veel geluk.

STEM OP NELLY - KLIK HIER

FotowedstrijdDankzij de inzending van Nelly Creten is de RA Liga vzw eveneens als kandidaat in de wedstrijd vertegenwoordigd.
Nelly is RA-patiënt, lid van onze vereniging, werkt als vrijwilliger mee in het dagelijks bestuur via onze Stuurgroep, gaat voor ons op pad en geeft lezingen en workshops. Daarnaast schrijft Nelly regelmatig inspirerende verhalen voor onze website en ons ledenblad RAAM.

Jij bent nu aan zet!
Steun de inzet van Nelly en STEM OP HAAR FOTO #SmallVictories.
KLIK HIER

Als motiverend bijschrift schreef Nelly:

"Vijftien jaar geleden kreeg ik de diagnose reumatoïde artritis. Dankzij de patiëntenorganisatie RA Liga en de geschikte medicatie heb ik mijn weg gevonden in het ziekteproces. Nu wil ik mijn eigen verhaal overstijgen en lotgenoten motiveren en inspireren door als vrijwilliger voor de RA Liga lezingen en workshops te geven.
RA Liga (Reumatoïde Artritis Liga) vzw
Inzending door patiënt Nelly Creten."

Fotowedstrijd

BEDANKT VOOR JE STEUN!

Meer info op raliga.be over: Nelly aan het woord | #SmallVictories
 

Samen op je levenspad

Like Facebook-pagina RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzwnieuwsbrief RA Liga vzw - Reumatoïde Artritis Liga vzw lid worden word vrijwilliger bij RA Liga vzwword onze sponsor ReumaLied met beelden

ReumaLied met tekst

Geplaatst op: 
Donderdag, 18 oktober, 2018 - 17:50