OP ZOEK NAAR JE TALENTEN | Hasselt

Geplaatst op: 
Vrijdag, 6 januari, 2017 - 20:24

OP ZOEK NAAR JE TALENTEN

Schrijf je nu in op de eerste editie van OP ZOEK NAAR JE TALENTEN in Hasselt op zaterdag, 18 februari a.s vanaf 09:30 uur.

Als lid van de RA Liga vzw betaal je slechts 10 euro* om aan deze interessante en unieke workshop deel te nemen.
Wees er snel bij! Per workshop zijn er slechts beperkte plaatsen om een optimale persoonlijke begeleiding mogelijk te maken en de groepsdynamiek en kwaliteit van coaching te garanderen. Tot in Hasselt!

Meer info en details in ons programma en folder

OP ZOEK NAAR JE TALENTEN - workshop Hasselt

  Eerste editie - 18 februari 2017
  ZOPP Limburg  Corda Campus
  gebouw 1 - 2e verdieping
  Kempische Steenweg 311
  3500 HASSELT

  Schrijf je nu in  
10 € leden, *20 € niet-leden
BE98 7340 2251 2493

In deze workshop willen we met de (h)erkenning van onze talenten onze "eigen-heden" herontdekken om terug in contact te komen met onszelf en met wie we waren voor de RA-diagnose.

  • Onze talenten geven ons energie en kracht om dingen te doen. Iets waar we goed in zijn, doen we graag en maakt ons sterk. Wanneer je elke dag met passie je talenten kan inzetten, zal jij je beslist beter voelen en actiever en energieker door het leven gaan.
  • Onze talenten brengen ons in verbinding met anderen in onze omgeving en dankzij deze verbondenheid zal jij het gevoel krijgen dat je op anderen kunt rekenen.
  • Onze talenten geven ons meer zelfvertrouwen en door meer aandacht aan je sterktes te besteden, zal jouw eigen draagkracht vergroten.

Een ingrijpende gebeurtenis, zoals de diagnose van en het leven met reumatoïde artritis, kan een (tijdelijke) identiteitscrisis veroorzaken, die het geloof in onszelf en onze keuzes sterk kan beïnvloeden.

Onder deskundige leiding van Ilse Demaret, gespecialiseerd in vorming en trainingen rond groeiprocessen en talentontwikkeling, gaan wij met jou op zoek naar jouw talenten door je meer inzicht in je huidige situatie te geven en jou bewust te maken van jouw mogelijkheden en perspectieven.

Inschrijven via nelly@raliga.be
OP ZOEK NAAR JE TALENTEN in Vlaanderen
Noteer alvast de data van onze workshops in je agenda:

Historiek: info, verslagen, evaluaties en sfeerfoto's van de edities

FOLDER - PROGRAMMA en DETAILS (klik om te vergroten)

OP ZOEK NAAR JE TALENTEN - workshop Hasselt (folder)

OP ZOEK NAAR JE TALENTEN - workshop Hasselt (folder)